onsdag den 1. september 2010

Intromøder for mentorer og mentees Århus 6/9 og Kbh 14/9 2010

Hvis du har lyst til at blive klogere på hvad det er for rammer DJ mentor udstikker for mentorer og mentees, og hvis du gerne vil høre om hvordan mentorer og mentees konkret har fået deres relation til at fungere under DJ mentor, er det en god idé at melde dig til et af DJ mentors intromøder.

I Århus den 6. september kl. 17.30 - 19.00

I København den 14. september kl. 17.30 - 19.00

I Århus vil mentor Peter Nordholm Andersen der er redaktør for magasinet økologisk, sammen med sin mentee freelancer Mette Stentoft, fortælle om det bedste og det sværeste ved deres mentorrelation. Pernille Fahlmann Kristensen fra DJ mentor vil fortælle om mentorordningens rammer og om hvordan mentor og mentee bedst forvalter deres roller. Der er nu 11 tilmeldte til arrangementet, og plads til flere.

I København vil mentor Erik Harr der er kommunikationsdirektør i Danmarks Apotekerforening sammen med sin mentee Peter Keiding fra fagbladet 3F fortælle om deres mentorrelation. Mads Løkke Rasmussen fra DJ mentor informerer om hvordan man får det optimale ud af sin mentor. Der er nu 20 tilmeldte til arrangementet, og enkelte ledige pladser.

DJ sørger for en sandwich til deltagerne.

Mentorer, mentees og andre nysgerrige er velkomne.

Tilmelding via www.journalistforbundet.dk/mentor

Ingen kommentarer: